Pružamo slijedeće usluge:

Čišćenje zatvorenih velikih prostora-skladišta i hala
Vršimo generalno čišćenje velikih skladišnih prostora, tvorničkih hala, koje se zbog proizvodnog procesa često puta ne mogu svakodnevno čistiti. Čišćenje podrazumjeva pranje stakala, prozorskih okvira, pranje, brisanje tvrdih podnih podloga (kamena, PVC), dubinsko pranje mekih podnih obloga (tepiha, tepisona), pranje sanitarnih prostorija, brisanje prašine sa strojeva te svega ostalog što naručioc smatra potrebitim.

Dubinsko usisavanje i strojno pranje tepiha i tepisona
Profesionalnim strojevima najprije se dubinski usiše sva prljavština iz vašeg tepiha, zatim se po potrebi vrši uklanjanje jačih zaprljanja (fleka) te se onda prelazi na strojno pranje tepiha uz korištenje kvalitetnih i biorazgradivih deterđenata. Nakon toga višak tekućine strojno se usiše, te je vaš tepih suh kroz 2-4 sata. Time smanjujemo vrijeme koje bi bilo potrebno za odnošenje i dovoženje tepiha iz kemijske čistione. Čišćenje se obavlja u Vašem prostoru bez bojazni da će tekućina prodrjeti na parket ispod tepiha.

Kemijsko čišćenje tapeciranog namještaja (stolica, fotelja, kreveta, madraca, kutnih garnitura)
Ovim postupkom uklanjamo sve nečistoće sa Vašeg tapeciranog namještaja, posebnim sredstvima odstranjuju se jača zaprljanja, te se namještaj dubinski čisti od grinja i prljavštine. Namještaj se posebnim strojem šamponira te se zatim višak tekućine strojno odstrani, ostavljajući Vaš namještaj čist i mirisan. Nakon ovog postupka potrebno je nekoliko sati da se namještaj u potpunosti osuši.

Održavanje čistoće stubišta
Mi Vam nudimo profesionalnu uslugu redovnog čišćenja stubišta mokrim pranjem dva (2) do osam (8) puta mjesečno Sva pranja izvodimo sa profesionalnim sredstvima, osvježavajućeg mirisa koja ujedno dezinficiraju prostor. Sredstva koja koristimo za svakodnevna pranja su biorazgradiva.

Pranje prozora
Osim na lako dostupnim mjestima, pranje prozora vršimo i na visokim objektima, uz pomoć skela i dizalica.

Pranje tendi
Pranje tendi vrši se ručno uz pomoć biorazgradivih sredstava za pranje. Prema Vašim željama vršimo kontinuirano održavanje čistoće Vaših tendi, koje su osim vanjskih stakala, prvo što će svaki potencijalni kupac ili poslovni partner ugledati prilikom ulaska u Vaš prostor.

Skidanje grafita
Skidanje grafita vrši se ručno uz upotrebu profesionalnih sprejeva za uklanjanje grafita.

Skidanje, pranje, glačanje i postavljanje zavjesa
Zavjese skidamo, peremo u našim prostorima, te nakon glačanja zavjese vraćamo na njihovo mjesto. Čišćenje zavjesa u poduzećima vrši se vikendom ili neradnim danima.

Strojno pranje i poliranje i impregnacija kamena te ostalih tvrdih podnih podloga (parket, PVC, gumene podloge, linoleum)
Strojno pranje kamena vrši se kemijskim sredstvima koja otklanjaju nečistoće i stare naslage akrilnih i drugih premaza. Premazi su otporni na dugotrajna gaženja, ne kližu se, a ovisno o potrebi mogu biti sjajni ili mat. Najčešća impregnacija kamena je ona koja služi protiv prodora vode. Impregnacija ne daje 100% zaštitu protiv prodora vode, ali je količina vode koja će nakon impregnacije prodrjeti u kamen, neznatna. Poliranjem kamen dobiva ponovni sjaj i ljepotu.

Usluga spremačice
Usluge čišćenja kancelarisjkog prostora obavljamo po dogovoru i Vašoj potrebi svakodnedno, 2 do 3 puta tjedno, dvotjedno, uz dogovor o međučišćenju (generalna čišćenja).

Usluge čišćenja dogovaraju se zavisno od prostora i potreba naručioca, a mogu sadržavati slijedeće:
- odstranjivanje prašine sa radnih stolova
- pražnjenje koševa i pepeljara
- postavljanje vrećica u koševe za smeće
- brisanje uredske opreme, namještaja i prozorskih dasaka
- čišćenje, pranje i dezinfekcija sanitarnih prostorija
- distribucija potrošnog materijala po sanitarnim prostorijama
- pranje staklenih površina
- usisavanje tepiha, tapisona
- pranje i brisanje kamena, parketa i PVC podnih obloga

U dogovoru sa naručiocem osiguravamo i dostavu i distribuciju potrošnog materijala za: sanitarne prostore (wc papir, papirnati ručnici, sapun, tekući sapun, osvježivači prostora, vreće za smeće).

Završna čišćenja nakon građevinskih radova
Nakon građevinskih radova odstranjuje se nečistoća i prašina bez mehaničkih oštećenja. Vršimo čišćenja prije useljenja u nove prostorije ili nakon adaptacija (krečenja, rušenja zidova i sl.)